Kalkulus: Njė libėr analize pėr studentėt e viteve I-II pėr degėt e shkencave dhe inxhinjerive

Front Cover
AulonaPress, Apr 1, 2010 - Education - 602 pages
5 Reviews
The only Calculus book existent in Albanian language. Provides the basics for students of sciences and engineering and it is intended for three semesters.
 

What people are saying - Write a review

User Review - Flag as inappropriate

Fitorerexhepi85@gmail.com

User Review - Flag as inappropriate

http://books.google.com/books?id=-NOhRJ4xzyAC&pg=PA162&lpg=PA162&dq=derivatet+e+funksionit+logaritmik&source=bl&ots=SakOMinYax&sig=ofV7z-FK_i5uhneJ4wljLHuj7_g&hl=en&sa=X&ei=fmayUKHzD8ei4gSfuoGYBQ&ved=0CEMQ6AEwAw#v=onepage&q=derivatet%20e%20funksionit%20logaritmik&f=false

All 5 reviews »

Contents

Funksioni matematik
25
Limiti i funksionit
75
Vazhdueshmėria dhe derivati i funksionit
101
Rregullat e derivimit
129
Aplikimet e Derivatit
175
Integralet
223
Aplikime tė integralit
265
Teknikat e integrimit
285
Ekuacionet parametrike dhe koordinatat polare
347
Vargjet dhe seritė
389
Vektorėt dhe gjeometria nė hapėsirė
421
Funksionet vektoriale
463
Funksionet me shumė ndryshore
481
Integralet e shumėfishta
505
Integralet drejėtvizore dhe sipėrfaqėsore
547
Copyright

Aplikime tė mėtejshme tė integrimit
333

Common terms and phrases

Bibliographic information