Lugjet e verdha

Front Cover
Logos-A, 2002 - 261 pages
2 Reviews
 

What people are saying - Write a review

User Review - Flag as inappropriate

Plot aventur , histori , tregim fantastik
.. per mua qe e kam lexuar sa isha i vogel eshte vepra me e mira per femij ,,, ne pergjithsi respekte per autorin Rexhep Hoxha qe asht nje super krijues te
gjitha veprat tua jan jet ne vetvete ...... ashtu dhe lektyra Veroja ashtu edhe Lugjet e Verdha sot kam nostalgji per ti lexuar hehe :-D 

User Review - Flag as inappropriate

LINDY--------- MIRI------------QAMAJ-----------------------KENA-------------------------------LINA D.sh

Bibliographic information