PLEDOARIE PENTRU RAPIREA MIDTRIBULATIONISTA Vino, Doamne Isuse!

Front Cover
Elizabeth Cockrell, Sep 21, 2021 - Religion - 272 pages
0 Reviews
Reviews aren't verified, but Google checks for and removes fake content when it's identified

Adevărul despre răpire a fost vizibil de-a lungul timpului, dar teologia escapistă a captat atenția multora cu conceptul răpirii pre tribulaționiste. Conform naturii lui, diavolul s-a înfiltrat în biserică cu falsuri despre răpire care să fie pe placul celor care le aud, așa cum a făcut și cu multe alte aspecte ale credinței noastre.

Răpirea mid tribulaționistă este coezivă cu toate versetele biblice despre vremea sfârșitului, care este „testul turnesolului”, pentru orice afirmație care implică utilizarea versetelor biblice. Această carte relevă în mod clar și simplu modul în care Scriptura arată că va fi  un timp de necaz pentru toți cei de pe pământ, în prima jumătate a ultimilor șapte ani ai acestei ere și explică modul în care primele cinci peceți conduc spre venirea Domnului și evenimentul răpirii, care va avea loc pe parcursul ultimelor două peceți.

Acest concept este pre mânie, arătând de ce creștinii nu vor fi prezenți pe Pământ în timpul mâniei lui Dumnezeu.  Ideile false care susțin că răpirea este invizibilă și că ar putea avea loc în orice moment, sunt demontate prin prezentarea clară a versetelor care arată vizibilitatea răpirii precum și cât de multe evenimente profetice trebuie să se întâmple înaintea ridicării bisericii la cer.

Sunt arătate multe dintre corelațiile din cărțile Daniel și Apocalipsa, care se potrivesc în ceea ce privește vremea sfârșitului. Cartea conține și o enumerare a evenimentelor descrise în Vechiul și Noul Testament, în ordine cronologică, care arată cum se corelează unele cu altele, pe măsură ce conduc la răpire. De asemenea, este explicată profeția despre ultimii șapte ani ai acestui veac, primită prin îngerul Gavril, în Daniel capitolul 9.

Sunt incluse prezentări schematice, cronologii și diagrame pentru a simplifica înțelegerea evenimentelor și a ordinii acestora. Versetele biblice sunt publicate în principal în versiunea Dumitru Cornilescu. Această viziune nu stabilește data și ora răpirii așa cum ar putea crede unii, dar arată ce putem ști, conform Bibliei. Numai Tatăl din cer cunoaște ziua și ceasul.

 

What people are saying - Write a review

We haven't found any reviews in the usual places.

Contents

DEMASCAREA TACTICILOR DUȘMANULUI RĂPIREA NU POATE AVEA LOC ÎN ORICE MOMENT CA ÎN ZILELE LUI NOE ȘI LOT
73
ÎNAINTEA RĂPIRII
159
PECETLUIREA CELOR 144000 DE EVREI
183
ULTIMA JUMĂTATE A CELOR 7 ANI
191
POTIRE ALE MÂNIEI LUI DUMNEZEU
207
BĂTĂLIA DE LA ARMAGHEDON
217
DOMNUL VA CÂRMUI CU UN TOIAG DE FIER
225
Copyright

Common terms and phrases

About the author (2021)

Încă de la o vârstă fragedă, Elizabeth Cockrell a fost pasionată de Cuvântul Lui Dumnezeu. Chiar dacă a lucrat în comerțul cu amănuntul cea mai mare parte a vieții sale, a fost de asemenea, implicată în diferite slujiri în biserică, unde a început să slujească oficial din 2014, cu toate că a răspuns chemării Domnului cu mulți ani înainte.

În timp ce se ruga ca adevărul să fie cunoscut despre Necazul cel mare, prin care crede că va trebui să treacă trupul lui Cristos, a simțit chemarea Domnului să înceapă un website pe care să posteze articole despre răpire. O mare parte din munca ei poate fi găsită online pe site-ul „Rapture Bible Truth”, https://www.rapturebibletruth.com. Acest lucru a ajutat la apariția primei sale cărți, „A Case For Mid Tribulation Rapture”, în limba engleză, respectiv, „Pledoarie pentru răpirea mistribulaționistă – Vino Doamne Isuse!”. De asemenea, a făcut echipă cu, slujitoarea Domnului, Carmen Pușcaș, din România. Slujind din Statele Unite și din Europa de Est, cele două autoare au ajuns la nivel global, postând articole în limbile engleză și română. De asemenea, au început alte patru website-uri pentru a-i ajuta pe cititori să crească în Cristos și să continue să afle ce spune Biblia despre răpirea de la mijlocul Necazului cel mare.

Elizabeth și soțul ei Michael, sunt căsătoriți de peste patruzeci de ani. Este o mare iubitoare de natură, fotografie și frumos.

Carmen Pușcaș este pasionată de studierea și înțelegerea Cuvântului Lui Dumnezeu din 1994, când s-a întors la Domnul. Chiar dacă a fost ordinată oficial în slujire doar în 2009, a fost implicată în diferite forme de slujire din 1995, începând cu un grup de rugăciune și ucenicizarea celor pe care îi conducea la Cristos. Din 2014 a început să traducă articolele despre vremurile din urmă scrise de Elizabeth Cockrell și să devină co-autor pe website-uri cu aceasta, scriind pe diferite teme de trăire creștină.

Bibliographic information