Pedaran basa Sunda: pangajaran basa Sunda pikeun murid SMTA, mahasiswa PGSD, jeung guru basa Sunda

Front Cover
CV Geger Sunten, 1991 - Sundanese language - 140 pages
0 Reviews

From inside the book

What people are saying - Write a review

We haven't found any reviews in the usual places.

Contents

BASA
1
SEJARAH KALUNGGUHAN JEUNG FUNGSI BASA
10
FONOLOGI
26

Bibliographic information