Pogrom na makedonskite Evrei

Front Cover
Mi-An, 2003 - History - 48 pages
0 Reviews

From inside the book

What people are saying - Write a review

We haven't found any reviews in the usual places.

Contents

Section 1
2
Section 2
4
Section 3
5

1 other sections not shown

Common terms and phrases

11 март 17 јануари 1агде 1атег 1еуѕ 1опд 1пеу 22 февруари аге агенти агентите аѕ јт аѕѕетѕ Англија аооит ап апс апс1 апсЈ архимандритот ат Битола Бугарија бугарската Ви1дапап гоот ден дена Димитар Ѓузелов Димитар Раев дишење Евреите од Македонија еврејски еден Еуегу ѕеуега1 Ѕјтеопоу ѕНорѕ ѕо Ипе Је\л Је\л/ѕ јп Је\л/ѕ л/еге Је\л/ѕ тгот Је\л/јѕН јѕ Јован Павловски јп Ѕкорје јп тпе јпто л/аѕ л/ау Л/е л/еге л/Нат л/отеп лева логорот МагсН македонските Евреи март МасесЈопја меѓу началник неколку Нјѕ ог ое оеат оесаиѕе оиг оит околу оп оп1у опе отНег пари пе Пке повеќе пот потоа Раеу реор1е роПсе роПсетеп с!ау сатр својот Се1окирпа Симеонов сите Скопје сНјет соигт т"гот т"ог таѕсјѕт таке такјпд тат тгт тгтт теу тие тНат тНе адептѕ тНејг тНеу тоге тогпјпд Тое тооассо тастогу тоок топеу тпат тпе Је\л/ѕ тпејг тпеу Тпјѕ Тракија Треблинка три Уеѕ уои Уоиг уште Целокупна Б'лгарија часот Штип

Bibliographic information