Shpella e piratėve: roman

Front Cover
Logoreci, 2010 - 135 pages
2 Reviews

What people are saying - Write a review

User Review - Flag as inappropriate

Ky roman flet per deshiren dhe kureshtjen e disa femijeve, Lolose, Janit, Fotos, Ilirit dhe motres se tij, Lules, per te zbuluar te fshehten e "Shpelles se Pirateve". Shpella ndodhet ne bregun e Himares. Ata ndihmohen nga nje peshkatar plak.

User Review - Flag as inappropriate

qfar po beni o plako

Bibliographic information