The Secert Castle: The Key to Good and Evil

Front Cover
DigitalPulp Publishing.com, 2007 - Biography & Autobiography
2 Reviews
Reviews aren't verified, but Google checks for and removes fake content when it's identified
 

What people are saying - Write a review

Reviews aren't verified, but Google checks for and removes fake content when it's identified
User Review - Flag as inappropriate

Feia temps que no surtia a la llum un llibre tan perillňs. Ens dona una nova visió molt documentada de la Histňria. Una lluita constant entre les forces del Bé i les forces del Mal. Les dos son part del Gran Arquitecte de l'Univers i de la seva Creació. Les dos son forces vives. Miquel, l'Arcangel městic i just, i Samael, el primogenit Angel Caigut i Portador de la LLum o Lucifer. Presents en l'espirit dels homes des de el començament. Els dos manipulats i amagats pels poders terrenals i l'Esglesia oficial. Visibles en els actes dels homes, com ara la destrucció del Catarisme al Languedoc, la persecució dels primers Cristians fa dos mila anys, i les calumnies contra els Templers al s. XIV , la gčnesi del Nazisme a Alemanya i de la Guerra Civil a Espanya.Invisibles ja que nomčs les ŕnimes mčs sensibles , com la del autor d'aquest sorprenent llibre, els poden sentir i veure. Recomano aquest llibre, i mčs recerca sobre els personatges, esdeveniments i llocs narrats . 

User Review - Flag as inappropriate

Aquest llibre s’iniciŕ amb motivació de trobar la veritat, i res més que la veritat, en les biografies del dos avis de l’autor. Per la tenacitat i coratge de l’autor s’entreveu que hi ha una “Histňria amagada dels Vencedors”, i una mai escrita “Histňria dels Perdedors”. Els llibres histňrics convencionals estan escrits només pels vencedors i mai per aquells que van caure a la batalla. En els esdeveniments complexes escrits per l’autor a mesura dels descobriments estŕ la constant aparició i desaparició de “Símbols” com a elements poderosos per transmetre forces i passions. Molts d’aquests símbols ens porten fins a l’Edat Mitjana, els inicis de la Cristianitat, o fins i tot als primers habitants pre-histňrics d’Europa. Alguns són rúnics i encara es poden trobar en la majoria de les catedrals europees, altres són Masňnics. I per sorpresa de tothom, l’autor descriu com va descobrir el que podria ser el Temple Masňnic més antic en una torre del castell de Mora de Rubielos a l’antic Regne d’Aragó… L’Ull que Tot ho veu és la Clau. 

Contents

The Cruel and Chaotic
31
The Occult Roots and the Great
53
Teruel Exists
85
WHAT HAPPENED TO OUR GRANDPARENTS?
105
The Spanish Civil WarTreason in North Africa
127
The Battle of Teruel and the Eventual Defeat
161
My Trip to Nurembergthe Irrational
181
Sir Steven Runciman and Baron Rudolf
215
Some Philosophical Considerations
237
The Key to Good and Evil
257
The Last Encounter Between Jesus
295
A Private Chronology on
307
Ernst Bohles Interrogation
399
Nostradamus and the Spanish Civil War
427
Index
433
Copyright

Was Rudolf Hess the Knight of the Air?
227

Common terms and phrases

About the author (2007)

What really happened? This is the story of how one man answered that question about his grand-fathers at the outbreak and after the Spansih Civil War (1936-39). The author, determined to find out, ended up immersed in the History of the Knight Templars and their brethren the Hospitallers. Even more surprising is the discovery that the real beginnings of the Nazi movement have much to do with Occultism, and the Secret Power of Runes, as well as with the Chivalry Myths associated with the Templar Knights. The Secret Castle is the result of ten years of personal research. The author examined the Secret Archives and made long visits to seven different countries, following the steps of the Knight Templars and Hospitallers in the Middle Ages, and the Fascists and Nazis in the first half of the 20th century. All revenues from sales of this book will be donated to a scholarship to help poor foreign students at Gonville and Caius College (University of Cambridge, United Kingdom): a college that can boast more Nobel Laureates than all countries except for the USA, and that counts with people like Stephen Hawking as an active Fellow and personal friend of the author.

Bibliographic information