Vizatim teknik me gjeometri deskriptive dhe AutoCAD: pėr klasėn e parė : pėr shkollat e mesme profesionale pėr deget makineri, elektroteknikė, komunikacion, ndėrtimtari, arkitekturė, xehetari, metalurgji dhe industria e drurit

Front Cover
Kultura S.H., 2006
1 Review

What people are saying - Write a review

User Review - Flag as inappropriate

tung

Bibliographic information