Philosophia negativa, seu Disputationes philosophicae, in quinque libros divisae, quorum primus summulae, secundus logica, tertius physicae pars prior, quartus physicae pars posterior, quintus metaphysica. Quibus probari contenditur ...

Front Cover
Ex Typographia Jo. Baptiste Albritii Hieron Filii, 1744 - 576 pages
0 Reviews

What people are saying - Write a review

We haven't found any reviews in the usual places.

Selected pages

Other editions - View all

Common terms and phrases

Bibliographic information