El diari de Bridget Jones

Front Cover
Grupo Planeta Spain, Nov 12, 2013 - Fiction

Bridget Jones té trenta-tants anys, no té parella estable, viu en un pis caòtic a Londres, es passa el dia fent feina que no la distreu, fa molt cas dels llibres d'autoajuda i porta un diari en e qual escriu tot allò que li passa pel cap. Es vol divertir i no sap gaire com fer-ho; li agradaria ser feliç i no se'n surt; en el fons, s'adona que no sap si triar l'ideal feminista de vida o bé imaginar-se que està del primer xitxarel·lo que passi...

A més de ser divertidíssima, El diari de Bridget Jones ha fet escola i ha donat veu a tota una generació de dones. Una novel·la aguda i tendra que no ceru ni en alarmismes ni en ideals.

 

What people are saying - Write a review

We haven't found any reviews in the usual places.

Contents

Section 1
Section 2
Section 3
Section 4
Section 5
Section 6
Section 7
Section 8
Section 10
Section 11
Section 12
Section 13
Section 14
Section 15
Section 16
Section 17

Section 9

Common terms and phrases

About the author (2013)

Nació en Yorkshire en 1958. En 1996 publicó la novela El diario de Bridget Jones, que relataba un año en la vida de Bridget, un personaje que Fielding inventó para una columna diaria en The Independent. En seguida se convirtió en un bestseller, ganó el British Book Award y fue uno de los fenómenos más importantes de los noventa. En 2001 la novela fue llevada al cine con Renée Zellweger, Colin Firth y Hugh Grant. En 1999 escribió una segunda novela con el mismo personaje: Bridget Jones: sobreviviré.

Bibliographic information