O Google pretraživanju knjiga
Pregled
• Razmišljanja i mišljenja
Opća pomoć

Partnerski program
Za izdavače i autore
Pridružite se odmah
Pomoć za partnere

Knjižnični program
Pregled
Knjižnice partneri
Pomoć za knjižničare

Razmišljanja i mišljenja

Marco Ghezzi, generalni direktor tvrtke Apogeo
"Google pretraživanje knjiga poslužilo je poput tehnološkog i marketinškog partnera", izjavio je Ghezzi. "Tehnološki jer radi ono što mi ne možemo pretražujući unutar knjige. Marketinški jer sada možemo doprijeti do novih čitatelja".

Paul Manning, potpredsjednik, prodaja knjiga za Springer
"Google pretraživanje knjiga jedno je od najlakših i najboljih mrežnih marketinških sredstava"

Dr. Matthias Wahls, Brillov direktor za razvoj poslovanja
"Digitalizacija svih naših dosadašnjih naslova s Googleom pomogla nam je da svoj prestižni katalog akademskih naslova donesemo pred ciljanu publiku. Ta će inicijativa i dalje koristiti akademskim autorima šireći informacije o njihovim djelima kolegama i dalje, najširoj mogućoj publici".

Eduardo Mirón, glavni izvršni direktor RIALP-a
"To je fantastičan, a besplatan marketinški alat koji omogućuje da naše knjige budu vidljive u najvećoj mogućoj mjeri"

Michel Valensi, osnivač tvrtke Editions de l'Eclat
Na pitanje "Koju biste knjigu ponijeli na pusti otok?" želio bih da mogu odgovoriti : Google pretraživanje knjiga... jer je u ogromnom moru informacija dostupnih na mreži, Google pretraživanje knjiga otok na kojem možete udahnuti duboko. S Google pretraživanjem knjiga možete se vratiti knjigama, njihovim autorima, izdavačima koji ih izdaju, knjižarama koje ih prodaju i knjižnicama koje ih posuđuju. To je i korak unatrag i skok u budućnost!

Michelin Travel Guides, Christian Delhaye, globalni potpredsjednik
Michelin svoje vodiče čini dostupnima što je većem broju ljudi moguće. Zahvaljujući Google pretraživanju knjiga gotovo 300 vodiča na 4 jezika (francuski, engleski, španjolski i talijanski) bit će dostupno na mreži usporedno s tiskanim izdanjima. Za Michelinove vodiče Google pretraživanje knjiga čini iskustvo pretraživanja i kupnje lakšima i u knjižarama i na mreži.

©2011 Google - Početna - O Googleu - Pravila o privatnosti