Despre Google Căutare de cărţi
Privire generală
Gânduri şi opinii
Ajutor pentru probleme uzuale

Programul de parteneriat
Pentru editori şi autori
Înscrieţi-vă acum
Ajutor pentru Programul de parteneriat

Proiectul Biblioteca
Privire generală
Parteneri în proiectul Biblioteca
Ajutor pentru bibliotecari

Ce veţi vedea atunci când căutaţi pe Google Căutare de cărţi

Vizualizare completă  |  Previzualizare limitată  |  Vizualizare fragment  |  Previzualizarea nu este disponibilă 

Fiecare carte include o pagină „Despre această carte” care cuprinde date bibliografice esenţiale, cum ar fi titlul, autorul, data publicării, numărul de pagini şi subiectul. Pentru unele cărţi puteţi, de asemenea, să vedeţi informaţii suplimentare cum ar fi termeni şi fraze cheie, articole despre carte din publicaţii de specialitate sau alte cărţi, titlurile capitolelor şi bibliografia de referinţă. Pentru fiecare carte, veţi vedea link-uri care vă trimit la librăriile online de unde puteţi cumpăra cartea şi la bibliotecile de unde o puteţi împrumuta.

Vizualizare completă

Puteţi vedea cărţi prin Vizualizare completă atunci când cartea nu este protejată prin drepturi de autor sau dacă editorul sau autorul a solicitat ca lucrarea să fie disponibilă pentru vizualizare completă. Vizualizarea completă vă permite să vizualizaţi toate paginile cărţii, iar dacă aceasta aparţine domeniului public, puteţi descărca, salva sau tipări o versiune PDF pentru a o citi în ritmul propriu.

Previzualizare limitată

În cazul în care editorul sau autorul ne-a acordat permisiunea, veţi putea vedea un număr limitat de pagini din carte ca previzualizare.

Vizualizare fragment

Vizualizare fragment, asemenea unui catalog cu fişe, afişează informaţii despre carte şi câteva fragmente – câteva propoziţii pentru a afişa termenul dvs. de căutare în context.

Nu se poate previzualiza

Asemenea unui catalog cu fişe, veţi putea vedea informaţii de bază despre carte.

©2011 Google - Pagina de pornire - Despre Google - Politica de confidenţialitate